ODABERITE SVOJU ROOM ESCAPE AVANTURU

OZIRISOV HRAM

U Egiptu je otkriven potpuno očuvan hram Ozirisa, boga zagrobnog života. Pozvani ste u tim arheologa koji će ući unutra, prvi put nakon 4000 godina! Pazite na svaki korak jer su i nakon četiri tisućljeća sve zagonetke i zamke netaknute. Ako ne pronađete izlaz, zauvijek ćete ostati u hramu, kao što su nekad radnici ostali zatrpani s pokojnim faraonom. Budite koncentrirani i vješti i pronaći ćete neprocjenjivu statuu Ozirisa i izlaz iz hrama. U tome će vam pomoći i posebna oprema koju svaki član tima dobija prije ulaska u hram.

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

DVORAC CRNE KRALJICE

Barbara Celjska (“Crna kraljica”) bila je vlasnica dvorca Medvedgrada.  Bila je lijepa i lukava, navodno i okrutna, a ako ćemo vjerovati legendama, njeno blago još je uvijek zakopano pod Medvedgradom. Ti si njen zatvorenik! Hoćeš li uspjeti pobjeći iz tamnice i riješiti sve trikove njenog dvorca?

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

KOCKE

Doktor Malaver izmislio je Kocke kao vrhunski test uma. Samo su rijetki uspjeli otkriti sve njihove trikove i skrivene zagonetke. Što je taj čudni doktor želio postići? Zašto je dovodio ispitanike u ovaj jedinstveni prostor? Istražite sami… ako se usuđujete!

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

TAJNA DON CARLA

Policija samo što nije stigla. Dokazi koje traže nalaze se u crvenoj knjižici… ali, gdje je skrivena? Uđite u ovu avanturu i osjetite se kao u krimiću! O vama ovisi sudbina obitelji Francesco. Budite pažljivi, jer i vaši životi su možda ugroženi…

SAZNAJ VIŠE
POKLON BON

AVANTURA VAS ČEKA

SAMO 3 MINUTE OD GLAVNOG ZAGREBAČKOG TRGA